Vores corona polterabend

Der er nok mange der bander corona langt væk, mig selv inklusiv. Nå, men vores polterabend blev altså aflyst. Vi skulle nemlig være blevet poltet d. 18 april men det kunne jo med god grund ikke lade sig gøre. Vi vidste det jo godt og alligevel gjorde det bare ondt, at vide, at man skulle have haft en sjov dag med venner og familie. Nå, men vi fik tørret tårerne væk og den værste skuffelse og vrede havde lagt sig, så vi kunne komme til fornuft og nu ved vi bare, at vi stadig har en meget god dag til gode. Vi ved jo, at vi får den. Vi ved bare ikke hvornår.

Og som et plaster på såret havde de lavet en kurv til os med lidt gode sager – spot on, samt et par konvolutter med små ting vi kunne give os til.

Igår tillod vejret, at Nicolai kunne holde tidligt fri så vi bestemte, at når Petra var lagt i seng, skulle vi have vores “polterabend”

Vi fik disket op med snoller og sodavand og fik åbnet den første kuvert som bestod af to aktiviteter. Blandt andet skulle vi male hinanden og bagpå, skrive tre ting, vi elsker ved hinanden som vi læste højt for hinanden. Videre til næste aktivitet.

Da vi havde færdiggjort første kuvert tog vi hul på den næste. Heri stod der en masse spørgsmål, vi skulle stille hinanden. Spørgsmål om fremtidsdrømme, barndom, minder vi sammen har skabt og en masse kærlighedssnak.

Det var en meget sød mini-polterabend. Og vi hyggede os helt vildt. Vi fik snakket om ting, vi måske normalt er for dårlige til. Vi fik mindet hinanden (og os selv) om, hvorfor vi er så megagode sammen, hvilke fantastiske ting vi har opnået sammen og hvad der gør os allermest glade i heeele verden. Vi fik kigget hinanden dybt i øjnene og blev nærmest helt generte og forfjamskede begge to, haha. Det er længe siden vi har haft sådan en romantisk aften og vi sad begge to flere gange med tårer i øjnene. Det var så skønt!

I en tid hvor Nicolai arbejder så meget, som nu, tror jeg virkelig det var tiltrængt for os begge to. Kærligheden kan godt være gemt en lille smule under manglende søvn, overskud, praktiske gøremål og afsavn denne tid. Det er lidt nemt at glemme, så det var simpelthen så dejligt at blive mindet om og både sige og høre noget, man måske ikke lige får sagt (eller hørt).

Og dette bekræfter os bare endnu en gang i, at vi har de sejeste mennesker bag os! Nu glæder vi os endnu mere til vores “rigtige” polterabend.

Knus A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen