Bryllupsforberedelser #5

Hej bloggen – sagt på sådan en rigtig blogger-agtig måde, selvfølgelig! Long time, no see!

Der har været ufatteligt stille herinde men ikke desto mindre har min hjerne kørt på højtryk. Ja, altså… Egentlig burde jeg jo have været en gift kone nu. En fru, faktisk. Men I kender historien om corona og jeg gider helt ærligt ikke snakke mere om det, for jeg synes hele den her situation er så træls og ærgerligt og jeg gider sleeet ikke give dén kælling mere taletid. Shit, mand. En rutchebanetur, altså.

Men det er jo BARE et bryllup, Anne Sofie! Nogen ude i verden dør , går konkurs og mister i den her coronakrise. Jaa, jeg ved det godt. Og jeg vil virkelig heller ikke lyde som sådan en forkælet snothvalp, der kan gå helt i koma over, at brylluppet bliver udsat et par måneder. Jeg ved hvor dumt det lyder! Men jeg gav altså mine følelser plads – og det var nu engang sådan de var.

Men i dag har vi altså d. 20 august 2020. Og det betyder altså, at der officielt er UNDER EN MÅNED til at jeg skal stå ude i våbenhuset med min far og have de vildeste brækflip af nervøsitet og jeg skal sige JA til min dejlige landmand. Vi har nemlig udsat vores bryllup til d. 19 september. Jeg havde håbet på, at corona ville være helt ude af billedet til den tid. Men vi kan ikke undgå, at det kommer til at være noget vi vil huske og som vil fylde på vores store dag. Et rigtig corona-bryllup med håndsprit over alt og titusind plakater for at minde gæsterne om, at der skal holdes afstand!

Ja.. Den skide corona, hva?

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi nok skal få en fantastisk dag alligevel. Den skaber vi jo selv og det kan corona altså ikke ændre på.. Og jeg glæder mig! Endelig, langt om længe, har jeg fået gejsten tilbage. JEG SKAL SAFTSUSEME GIFTES!

Weekenderne er travle. Hverdagene ligeså. Jeg skal prøve at indhente et par ugers skolearbejde, så jeg kan holde to ugers ferie før og efter brylluppet. Men der skal også forberedes en masse og der skal holdes overblik. Sidstnævnte er en større opgave end som så. Når man har været i bryllupsplanlægningen så længe, som vi efterhånden har og vi er blevet afbrudt og har skullet tænke alternativer, så mister man lidt pusten og det bliver lidt svært at finde hoved og hale i det hele. Men mon ikke vi er der, eller i hvert fald bliver der.. 🙂

Receptionen skal køres i et gammelt høst – land tema. Med massevis af messingstager, gamle flasker, lanterner, havre og Morten Korch-halmballer. Perfekt i mine forældres garage hvor min far har en helt udstilling med gamle landbrugsredskaber. Nicolai og min far har lavet en megasej kageopsats til bryllupskagen og jeg glæder mig sådan til, at skulle pynte op derinde for sådan rigtigt at mærke stemningen.

Ja, jeg glæder mig til at fortælle meget mere! For NU begynder de sjove forberedelser!!

Knus A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen